Lidingöloppet startade 1965. Sedan 1982 finns Lidingöloppet med i "Guinness book of records" som världen största terränglöpningstävling. Varje år deltar nära 40 000 löpare från 25 länder, allt från världsstjärnor som Mustafa Mohamed till vanliga motionslöpare.

Sveriges största idrottstävling för kvinnor sedan 1984.

Tjur Ruset är årets tuffaste terränglopp. Här sätts din styrka och uthållighet på prov. Distansen är c:a 10 km. Banan går upp och ned för bergsknallar, genom vattendrag och sankmarker, över stock och sten. Loppets popularitet har ökat rejält de senaste åren och 2009 var hela 4500 löpare anmälda. Tjur Ruset går i mitten av oktober och det är garanterat ingen som kommer torrskodd och pigg till mållinjen.

TOUGH VIKING är nordens största och brutalaste Obstacle Race och består av hårda, blöta och utmanande kilometrar fyllda med massor av brutalt stora hinder designade av specialister inom Kustjägarkompaniet. Hindren är konstruerade för att ge deltagarna maximal utmaning och utgörs av bland annat eld, is, el, taggtråd, lera, vass, armgång och amerikanska fotbollslag.

Results 1 - 12 of 12