Stafesten

Bellmanstafetten är Sveriges största stafettlöpning med nära 2000 5-mannalag som springer 5x5 km. Det finns tre olika klasser och bland lagen finner man företag, idrottsklubbar, kompisgäng, familjer m.m. Bellmanstafetten avgörs mitt i Nationalstadsparken vilket ställer särskilda krav på arrangören som valt en ekologisk ansats.

Skansen är en djurpark och ett friluftsmuseum på Djurgården i Stockholm, grundat 1891 av Artur Hazelius.

 

Skara Sommarland är en nöjespark i Axvall, 8 km öster om Skara. Den ingår sedan 2001 i Parks & Resorts Scandinavia AB.

Branschexklusiva partnerskap på SkiStars alpina skiddestinationer.

SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet (RF) i samarbete med berörda specialidrottsförbund (SF) och värdstaden. Sveriges Television (SVT) är sändande bolag.

Special Olympics är en världsomspännande organisation som bedriver och utvecklar idrottsverksamhet för personer med utvecklingsstörning.

Årlig stadsfestival i Skellefteå.

Skandinaviens snabbaste affärsplattform.

Stockholm Globe Arenas ansvarar för driften av de fem arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet, Söderstadion, Stockholmsarenan, samt attraktionen SkyView, och har en kapacitet för 44 400 besökare.

Stockholm Mini Marathon (Minimaran) är barnens egen löparfest som avgörs dagen efter Stockholm Marathon. Loppet är öppet för alla barn och ungdomar 5-17 år gamla och 2009 deltog hela 7 400 personer. Starten sker på Östermalms IP och målgången på anrika Stockholms Stadion. Distanserna varierar med åldern men alla är självklart vinnare och får fina medaljer och presenter från våra partners.

Stockholms Stadsmissions ändamål:
Stockholms Stadsmission är en ideell förening, som har till ändamål att utifrån en kristen grundsyn utöva social hjälpverksamhet bland ensamma och utslagna, för äldre och sjuka samt verka för barns och ungdomars vård, utbildning och fostran.

Stockholm Film Festival är en årligt återkommande filmfestival i Stockholm. Festivalen drivs av en ideell organisation med samma namn med stöd av Stockholms läns landsting, Stockholms stad och Svenska filminstitutet.

Svensk Handboll - av sportsliga skäl

Handboll är Sveriges tredje populäraste lagidrott med en total intressemålgrupp på 1,8 miljoner människor (över 15 år).

Svenska Skidskytteförbundet (SSSF) har genom sitt medlemskap i Riksidrottsförbundet det ideella uppdraget att verka för och utveckla skidskyttesporten. Elitsatsningen har dessutom stöd från Sveriges Olympiska Kommitte.

Skolidrottsföreningen (skol-IF) är barn och ungdomars egen förening. Här idrottar de på sina egna villkor i anslutning till skoldagen.

Sveriges Akademiska Idrottsförbund är till för dig som studerar på högskola, universitet eller folkhögskola och gillar idrott. Vi har en bred verksamhet inom olika områden, och finns som resurs för såväl våra medlemsföreningar som för enskilda studentidrottare.

Paralympics är handikappidrottens motsvarighet till de Olympiska spelen och hålls i anslutning till dessa.

Sweden Rock Festival startade under namnet Sommarfestivalen i Olofström redan 1992. Det är Sveriges största musikfestival med 35 200 deltagare 2009.

Results 1 - 94 of 94