• Konferens

  21 OKT, 2013

  Dags för Future Sponsorship 2013

  I november är det återigen dags för den årliga europeiska sponsringskonferensen Future Sponsorship.

  Läs mer...
 • Konferens

  17 APRIL, 2013

  Live från Chicago

  Ta del av löpande rapportering från Sponsrings & Eventföreningens resa till IEG 2013.

  Läs mer...
 • Konferens

  15 APRIL, 2013

  Sponsors have control!

  IEG-konferensen i Chicago kickstartade under söndagen för den svenska delegationen.

  Läs mer...
 • Konferens

  9 OKT, 2012

  Ett större syfte driver framgång

  Seminariet Professionell Idrott levererade igår den 8 oktober en intensiv dag på Nalen. Talarna var många och namnkunniga.

  Läs mer...
 • Konferens

  6 SEPT, 2012

  CSR-sponsringen är död. Tack Kim.

  Kim Skildum-Reid öppnade dag två på Branschforum med att slå hål på en myt som branschen levt med under en lång tid.

  Läs mer...
 • Konferens

  5 SEPT, 2012

  Nu har vi druckit kaffe länge nog!

  Med de orden inledde evenemangsveteranen Leif Nilsson 2012 års Branschforum på Annexet i Stockholm.

  Läs mer...
 • Konferens

  21 MAJ, 2012

  Sverige åter på SportAccord Convention

  Satsningen på att marknadsföra Sverige som ett starkt land för idrottsevenemang går vidare. Jämtland Härjedalen, Stockholm, Göteborg och Malmö fortsätter att tillsammans med Riksidrottsförbundet delta på årets SportAccord Convention.

  Läs mer...
 • Konferens

  16 DEC, 2011

  Engagemangets olika uttryck

  Framtidens sponsring drivs av engagemang - del 2.

  Nyligen samlades den europeiska sponsringsbranschen i Amsterdam under konferensen Future Sponsorship. Den här gången var framtidsutsikterna grumligare än någonsin mot bakgrund av hur snabbt förutsättningarna kan förändras.

  Läs mer...
 • Konferens

  8 DEC, 2011

  Sponsringspionjären ritar upp spelplanen

  Framtidens sponsring drivs av engagemang.

  Nyligen samlades den europeiska sponsringsbranschen i Amsterdam under konferensen Future Sponsorship.

  Läs mer...
 • Konferens

  9 SEPT, 2011

  Norges första

  Nordic Sponsor Summit är Norges första stora internationella sponsorkonferens. Insight News har ställt några korta frågor till en av arrangörerna.

  Målet med konferensen är att sätta fokus på den utveckling som sker internationellt inom sponsring. Ämnen som kommer behandlas är bland annat sponsorstrategier och globala sponsortrender. Arrangörer är Sponsor Insight Norge och Sponsormatch.

  Läs mer...
 • Konferens

  18 MARS, 2011

  Insikter från IEG: "Return on Engagement"

  Tidigare under veckan arrangerades den årliga IEG-konferensen i Chicago. Hela 52 svenskar var på plats och en av dessa, Jonas Kajler, affärsutvecklare på Svenska Innebandyförbundet, presenterar här på Insight News en sammanfattning av några av programpunkterna.

  Lesa Ukman, IEG Consulting Group, inledde på ett engagerande vis med att förtydliga vikten av engagemang. Oavsett sida, rättighetsinnehavare eller köpare, så behöver båda vidga sina vyer och bättre förstå vad som engagerar såväl den egna organisationen som målgruppen. Nyttjande av insikten kallar hon för "excitation transfer" som fritt översatt innebär att ju starkare upplevelser individen får genom sponsorskapet desto mer engagerad blir denne. Ett antal faktorer är enligt henne gemensamma för framgång:

  Läs mer...
 • Konferens

  8 MARS, 2011

  Reflektioner från Elmia Fotboll

  Under fredagen den 4/3-2011 anordnades en av tre seminariedagar på Elmia Fotboll i Jönköping. Här följer några reflektioner från dagen.

  Läs mer...
 • Konferens

  20 MAJ, 2010

  SPOX 10 – dag 1

  Några intressanta notiser från dag 1 av konferensen SPOX 10.

  Insight News har deltagit på SPOX 10 och vi tänkte här delge er några av de mer intressanta punkterna under denna 2-dagars konferens.

  Läs mer...
 • Konferens

  18 NOV, 2009

  Insight På Plats: Fotbollsforum 2010

  Insight News satt med under Fotbollsforum 2010 och fick lyssna till hur många miljarder ett EM i Sverige kan generera till staten och vilka hisnande summor en Bundesligaklubb drar in från hospitality. Det framkom också hur vi kommer att konsumera fotboll i framtiden.

  Läs mer...
 • Konferens

  30 OKT, 2009

  Lagerbäck talar ut

  Lars Lagerbäck kommer till Fotbollsforum den 10 november i Malmö. Där kan han för första gången på mycket länge prata om svensk fotboll utan att vara förbundskapten.

  Läs mer...
 • Konferens

  22 OKT, 2009

  Fotbollsprofiler diskuterar pengar

  Under seminariedagen Fotbollsforum 2010 arrangeras flera paneldebatter på temat "Fotbollens framtid och finanser".  Nu börjar panelerna fyllas på med kända profiler från fotbollsvärlden.

  Läs mer...
 • Konferens

  21 OKT, 2009

  SEFS arrangerar resa till framtiden

  Den internationella sponsringskonferensen Future Sponsorship närmar sig med stormsteg. Sponsrings & Eventföreningen arrangerar en resa till konferensen i London den 25-26 november.

  Läs mer...
 • Konferens

  8 OKT, 2009

  Fotbollens framtid diskuteras i Malmö

  Den 10 november arrangerar Svenska Fotbollsförbundet i samarbete med Beta Sportsmarketing Fotbollsforum 2010 - ett seminarium om fotbollens kommersiella förutsättningar och framtidsfrågor. Det ingår i den årliga Fotbollsveckan som i år flyttas till Malmö.

  Läs mer...
 • Konferens

  3 JULI, 2009

  Att bygga ett varumärke som ingen äger

  I samband med att Volvo Ocean Race gjorde ett stopover i Stockholm bjöd Event Stockholm in stadens evenemangsbransch till ett seminarium om bland annat place branding. Det kom över 270 personer som fick lyssna till framgångshistorien om Barcelona, det kaxiga varumärket som ska få Stockholm att lyfta samt hur Volvo Ocean Race hanterade en dataspelskris.

  Läs mer...
 • Konferens

  9 JUNI, 2009

  Framtidens sponsringskonferens i november

  The European Sponsorship Association (ESA) har offentliggjort att konferensen "Future Sponsorship" kommer att arrangeras i London på Mayfair Hotel den 25-26 november.

  Läs mer...
 • Konferens

  29 JAN, 2009

  Insight rapporterar från ny konferens dag 1

  Idag och imorgon fredag pågår premiärupplagan av Scandinavian Sponsorship - en nordisk sponsringskonferens i regi av Sponsring & Eventföreningen. Insight News är på plats och ger direktrapporter från Nalen i Stockholm. (Uppdaterad 16.12)

  .

  Läs mer...
feed-image RSS - Prenumerera på nyheter