• Event

  31 OKT, 2011

  Stockholm Roller Derby

  Stockholm Roller Derby i Women’s Flat Track Derby Association (WFTDA).

  I fredags meddelade Stockholm Roller Derby att man antagits i apprentice-liga i Women’s Flat Track Derby Association som är den internationella organisationen för flat track roller derby.

  Läs mer...
 • Event

  31 OKT, 2011

  EM i korp- och företagsidrott

  Falun arrangerar i februari Europamästerskapen i korp- och företagsidrott.

  I februari arrangerar Falun EM i korp- och företagsidrott där alla är välkomna att delta i allt från innebandy till längdskidor. Anmälan öppnades första oktober och fram tills 15 november kan den som vill anmäla sig till reducerade priser.

  Läs mer...
 • Event

  25 OKT, 2011

  Oslo vill arrangera OS

  Norge ger sig in i kampen om att få arrangera de olympiska spelen 2022.

  Det står nu klart att samtliga Norges sju olympiska vinteridrottsförbund står bakom Norges kamp om att få stå som värd för de olympiska spelen 2022. Eftersom Sydkorea arrangerar OS 2018 är möjligheterna stora för en Europeisk stad att få vara värd 2022 och Norge tror på bra chans.

  Läs mer...
 • Event

  19 OKT, 2011

  Halmstad får arrangera SM-veckan igen

  Det står nu klart att Halmstad kommer få arrangera SM-veckan 2013.

  Riksidrottsförbundet och SVT har nu beslutat att utse Halmstad som värd för SM-veckan 2013. Riksidrottsförbundet går redan nu ut och söker värdstad för arrangemangen 20 14 och 2015. 2013 finns både simning och friidrott med på programmet.

  Läs mer...
 • Event

  18 OKT, 2011

  Stadsmissionen värvar löpare till GöteborgsVarvet

  Stadsmissionen var på plats under derbyt igår för att locka löpare till GöteborgsVarvet.

  Göteborgs kyrkliga stadsmission var under gårdagens derby mellan Gais och IFK Göteborg på plats för att värva löpare till GöteborgsVarvet 2012. Vid entréerna till arenan stod personal från Stadsmissionen och delade ut foldrar som ska sporra personer till löpfesten.

  Läs mer...
 • Event

  10 OKT, 2011

  Åre arrangerar VM redan i vinter

  Åre kommer i februari arrangera VM-tävlingar i ”ice cross downhill”.

  VM-serien Red Bull Crashed Ice World Championship kommer till Åre i februari. Det innebär att Åre kommer arrangera en av vinterns största evenemang i Sverige. Deltagare från 30 länder kommer till Åre för att tävla längs en brant och kurvig isbana på skridskor.

  Läs mer...
 • Event

  7 OKT, 2011

  Stadium Winter Jam till Stockholm

  För sjätte året i rad kommer Stadium Winter Jam till Stadion i Stockholm.

  Stadium Winter Jam tar med sig världscuptävlingarna LG Snowboard FIS World Cup och freestyletävlingen på skidor King of Style till Stockholm. Detta år kommer de tävla på den högsta cityrampen i världscupen som mäter 35 meter.

  Läs mer...
 • Event

  6 OKT, 2011

  Svenska Mässan tar över Eventdagarna

  Eventdagarna har blivit uppköpta av Svenska Mässan.

  Eventdagarna som är den enda renodlade fackmässan inom eventsektorn har nu blivit uppköpta av Svenska Mässan. Eventdagarna som kommer gå av stapeln om två veckor är Skandinaviens enda heltäckande mötesplats för event, sponsring, möten, evenemang och underhållning.

  Läs mer...
 • Event

  4 OKT, 2011

  Ungdoms-SM byter namn till Stadium Handboll Cup

  Nya sponsorn Stadium hjälper till med arrangemanget kring Ungdoms-SM i handboll.

  Stadium är ny sponsor till Svenska Handbollsförbundet och kommer tillsammans med handbollsföreningar i Norrköping att arrangera Ungdoms-SM i handboll som spelas i Stadium Arena i Norrköping.

  Läs mer...
 • Event

  4 OKT, 2011

  Run for Humanity

  Evenemang i Skåne där löpare springer för Afrikas horn.

  I Malmö och Pildammsparken arrangerades igår ”Run for Humanity” där löpare fick springa tre kilometer för Afrikas horn. Det handlade inte om några tider eller tävling då ingen tidtagning fanns, utan loppets enda syfte var att springa in pengar för de drabbade i Afrika.

  Läs mer...
 • Event

  30 SEPT, 2011

  Snart dags för Eventdagarna

  Insight News tar pulsen på Eventdagarnas projektledare Beatrice de Maré Peterson inför den kommande mässan.

  Den 19-20 oktober kommer Eventdagarna gå av stapeln i Göteborg och Svenska Mässan. Eventdagarna är Skandinaviens enda heltäckande fackmässa inom event marketing, event management, sponsring, underhållning, möten och evenemang.

  Läs mer...
 • Event

  29 SEPT, 2011

  Rally-SM ska bli en större show

  Svenska Bilsportförbundet ska utveckla rally-SM.

  Eventmakaren Mats Jägerhult och marknadsföraren Olof Kånge ska tillsammans med Svenska Bilsportförbundet utveckla rally-SM. Syftet är att skapa en större show kring arrangemanget.

  Läs mer...
 • Event

  27 SEPT, 2011

  Frankrike vill arrangera ishockey-VM

  Frankrike vill anordna ishockey-VM tillsammans med Tyskland 2017.

  Det franska ishockeyförbundet anser att Paris kan hålla i ett gruppspel och med åtta lag och två kvartsfinaler. För att kunna hålla i ett VM krävs därför ett land att samarbeta med, Tyskland har anmält sitt intresse, liksom Danmark och Lettland.

  Läs mer...
 • Event

  23 SEPT, 2011

  Vasaloppet fortsätter skörda framgångar

  Nu växer CykelVasan snabbt trots att det nyligen startades.

  Det tog mindre än 48 timmar för CykelVasan att bli fulltecknat trots en trög start med ett överbelastat anmälningssystem. Under nästa års upplaga finns 9000 deltagare anmälda vilket blir nytt rekord för cykeltävlingen.

  Läs mer...
 • Event

  23 SEPT, 2011

  Innebandyns Champions League i Sverige

  IBK Dalen kommer stå värd för Champions Cup 2012.

  Innebandyn har fått ett eget Champions League vid namn Champions Cup som avgörs första gången i oktober detta år. Sedan tidigare har det stått klart att Sverige står som värd för turneringen 2012 och nu har Svenska Innebandyförbundet bestämt att det ska spelas i Umeå och IBK Dalen får stå som värd. Detta offentliggjordes under en presskonferens igår torsdag.

  Läs mer...
 • Event

  21 SEPT, 2011

  The Stadium Store Run för välgörenhet

  När Stadium öppnar ny butik i Svågertorp kommer kändisar springa för välgörenhet.

  Det är dags för Stadium att öppna ytterligare en butik, i samband med detta arrangerar butikskedjan The Stadium Store Run. Det är ett välgörenhetslopp där svenska kändisar tävlar om att komma först till butiken. Samtliga som deltar får skänka pengar till tre olika välgörenhetsorganisationer.

  Läs mer...
 • Event

  8 SEPT, 2011

  Guldkärnan 2011

  Ring Knutstorp och STCC nominerade till bästa evenemang.

  Marknadsföringen i Helsingborg har nominerat Ring Knutstorp och STCC till att bli det bästa evenemanget 2011. Vinnaren kommer att koras den 13:e oktober på Sundpärlan i Helsingborg. Det var i våras som den första av två STCC-tävlingar kördes på Ring Knutstorp. Under kommande helg körs den andra deltävlingen på banan som är belägen vid Kågeröd.

  Läs mer...
 • Event

  8 SEPT, 2011

  Vätternrundan redan fultecknad

  Det tog sex dagar sedan var samtliga platser till nästa års Vätternrunda slut.

  Vätternrundan 2012 är populärare än någonsin och de 21 300 platser som fanns tog slut på knappt sex dagar. Det var i torsdags i förra veckan som anmälningsmöjligheten till nästa års upplaga öppnades och under tisdagen fylldes den sista platsen. I snitt betyder det att Vätternrundan tagit emot en anmälan var 22:a sekund dygnet runt.

  Läs mer...
 • Event

  5 SEPT, 2011

  Mantorp Park laddar

  Skriver avtal i samband med STCC-finalen.

  Den 23-24:e september kommer Mantorp Park arrangera finalerna i STCC. Arrangörerna skriver nu ett avtal med förlaget Albinsson & Sjöberg som öppnar nya marknadsföringsmöjligheter för Mantorp Park Events.

  Läs mer...
 • Event

  2 SEPT, 2011

  SM i Esport

  Inferno online och DreamHack lanserar Svenska Mästerskapen i fem Esporttitlar med åtta SM-tävlingar och en SM-final i juni 2012.

  Inferno online och DreamHack kommer under nästa år arrangera Svenska Mästerskapen i Esport. Åtta stycken SM-tävlingar kommer hållas och avslutas med en SM-final vid DreamHack Summer 2012. Första huvudsponsor till tävlingen är Telia som väljer att fördjupa sin satsning.

  Läs mer...
 • Event

  26 AUG, 2011

  Vill ha skidskytte-VM

  Östersund vill arrangera skidskytte-VM igen, denna gång 2017.

  Östersund kommun vill ansöka om skidskytte-VM 2017 och därför beslutade kommunstyrelsen att skjuta till 1,2 miljoner kronor till en kampanj för att få arrangera världsmästerskapet. Förutom dessa pengar måste även Regionsförbundet i Jämtland och representanter för näringslivet ställa upp med ekonomiskt stöd. Kampanjen väntas totalt kosta runt 2,5 miljoner kronor.

  Läs mer...
feed-image RSS - Prenumerera på nyheter