• Arena

  16 NOV, 2006

  STCC fortsätter med Gelleråsen

  STCC AB fortsätter teckna långsiktiga samarbetsavtal med motorbanorna. Nu är ett långsiktigt avtal klart med Karlskoga Motorstadion som driver Gelleråsen.

  I botten för det förlängda samarbetet ligger en femårig investeringsplan. 

  Läs mer på stcc.se


  .

 • Arena

  7 NOV, 2006

  Nya nationalarenan ska stå klar 2011

  Det nybildade arenabolaget, Ny Nationalarena i Solna AB, planerar det första spadtaget till hösten 2008 och att den nya arenan ska vara i bruk 2011.
   
  Arenabygget som går loss på 1,8 miljarder kronor inkluderar bland annat skjutbart tak, ett hotell med 250 rum, restauranger och en konferensanläggning. Målsättningen är att under första året ta emot 40 stora evenemang och 1,1 miljoner besökare. Publikkapaciteten uppgår till 50 000 vid fotbollsmatcher och kan anpassas för 18 000 - 57 000 åskådare vid konserter.
   
  Till området runt arenan planeras 2 000 bostäder och 350 000 kvadratmeter kontorslokaler. Arenabolaget ägs av Svenska Fotbollförbundet, Solna Stad, Jernhusen, Fabege och Peab.

  Läs mer på svenskfotboll.se.

 • Arena

  6 NOV, 2006

  Mantorp får STCC i fem år

  STCC AB har tecknat ett femårigt samarbetsavtal med Mantorp Park AB. Det innebär att motorsportarenan får rätten att arrangera STCC-tävlingar i minst fem år till.
   
  Som ett led i utvecklingen av racingserien vill STCC AB stärka samarbetet med motorbanorna. Mantorp Park som arrangerat STCC sedan 1996 har tag fram ett utvecklingsprogram som ligger i linje med ägarbolagets ambitioner. Fram till 2011 ska depåområdet, sittplatsläktarna, parkeringen, campingen och entréerna genomgå en ansiktslyftning. 
   
  Läs mer på stcc.se.

 • Arena

  31 OKT, 2006

  Mantorp Park får ny delägare

  Nordens största motorförlag, Albinsson & Sjöberg, har köpt sig 50 procent av Mantorp Park Motorbana AB, bolaget som driver Mantorp Racing Park där STCC-finalerna har arrangerats vid flera tillfällen

  .

feed-image RSS - Prenumerera på nyheter