21 DEC, 2018

Inspiration i nya former

Insight News har sedan 2010 förmedlat nyheter om och för den svenska sponsrings- och evenemangsmarknaden. Vi har drivits av att sprida kunskap eftersom vi vet att ökad kunskap är den enda vägen till framgång för vår gemensamma bransch.

Sedan 2012 har Insight News haft ett nära och utvecklande samarbete med SES Sponsrings & Eventsverige. Vi har nu tillsammans bestämt oss för att avsluta samarbetet och inte driva Insight News vidare efter årsskiftet. Vi kommer istället att hitta nya former för att sprida kunskap och inspiration till branschen.

Företagsgruppen – Upplevelseinstitutet, Rättighetsbyrån och StoryPlay – kommer att erbjuda er som önskar att fortsätta få intressant innehåll. Helt kostnadsfritt kan ni signa upp er för vårt analysbrev RETHINK. Ni som vill får detta några gånger per år och där kommer vi att sammanfatta våra insikter från branschen. Det kan vara sammanfattningar från nationella eller internationella konferenser, forskningsstudier, branschundersökningar eller krönikor där vi reflekterar om branschens utveckling. Vi ska försöka ge er vår bild av branschens utveckling genom både kortare videoklipp och längre texter. Allting för att det ska bli så tillgängligt för så många som möjligt. Ni är varmt välkomna att maila Niklas Birgetz på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att få er version av RETHINK. Skriv ”RETHINK” i ämnesraden.

Ni som är medlemmar i SES Sponsrings & Eventsverige kommer även fortsatt att få ett nyhetsbrev genom SES Nyheter. Varannan vecka får du läsa om spännande case, krönikor, intervjuer och aktuella händelser i branschen. Prenumerationen ingår i ditt företagsmedlemskap i SES och är ni fler personer på företaget som önskar motta nyhetsbrevet går det bra att signa upp sig här! Första nyhetsbrevet kommer att skickas ut vecka 3.

Vår förhoppning är att fortsätta sprida inspiration och kunskap tillsammans med er i branschen!

Med bästa hälsningar

Björn Stenvad, vd Rättighetsbyrån

Mats Ehrlemark, redaktör Insight News

Ulrika Molin, vd SES

Victoria Jansson, kommunikationsansvarig SES

Skrivet av Mats Ehrlemark