6 JULI, 2018

Stadium förlänger med GAIS

Sportkedjan Stadium och fotbollsklubben GAIS förlänger det nuvarande avtalet ytterligare två år.

Det nya avtalet innebär att Stadium förblir föreningens officiella sportleverantör fram till och med år 2021.

Redan 2016 skrevs avtal med Stadium som då fick möjlighet att bli samarbetspartner och officiell sportleverantör åt göteborgsklubben till och med år 2019. Tack vare det välfungerande samarbetet har avtalet nu förlängts med ytterligare två år.

- Stadium och GAIS har haft ett fint samarbete som vi nu fått möjlighet att förlänga. Förutom att vi kan fortsätta stötta klubbens arbete med att rekrytera fler barn till verksamheten och att utbilda ledare blir Stadium nu också huvudaktör för klubbens fotbollsskola, säger Daniel Johansson, Sponsorship Manager Stadium.

GAIS är en klubb med en stark historia och supporterkultur. Stadium kan med kunskap inom försäljning och klubbvård bidra till att GAIS fortsätter att utvecklas. Avtalet innefattar samtliga lag/verksamheter inom GAIS och innebär också att Stadium blir en av GAIS huvudpartners. Avtalet sträcker sig fram till 2021-12-31.

- GAIS har sedan dag ett hittat jättefina utvecklingsformer med Stadium som gynnar båda parter och fotbollen i allmänhet. Avtalet har vi därför tidigt önskat utveckla ännu mer. Stadium är den aktör på marknaden som vi känner att vi verkligen kan växa tillsammans med, säger Erik Bergkvist, klubbchef GAIS.
Skrivet av Mats Ehrlemark